Гривни шамбала от Тибет до Холивуд

Гривните шамбала се носят в цял свят.

Името Шамбала произлиза от тайнствен град в Тибет. Легендата гласи че има тайнствен град Шамбала скрит зад заснежените върхове. В него цари спокойствие и мир. Още в древни времена в Тибет будистите монаси са носели тези гривни при медитация за да достигнат пълна хармония. Носенето на шабала ви дарява здраве,мир и благоденствие.

През 2004 г. за първи път с шамбала гривна се появява на „Оскар“ Хелена Кристерсън от тогава става едно от най-популярното бижу в Холивуд. Най-известните звезди носещи това бижу на важни мероприятия са Парис Хилтън, Джей Зи, Бионсе, Крис Браун, Джъстин Бийбър, Аштън Къчър, Риана и много други. Много звезди слагат повече от една гривна по 7-8 броя. Въпреки това повечето хора ги носят за да им донесе душевен покой и късмет. Всяка една гривна шамбала е уникална,можете да си изберете камъните за да ви донесе късмет или допълнителна енергия спрямо вашите нужди.

Трябва да избирате гривната според зодията и лечебните и свойства.

Невероятния и разпространен дизайн на тази гривна я прави очарователна не само за звездите. В днешно време хората започнаха отново да търсят духовното затова ви предлагам да имате такава гривна в колекцията си бижута. Вплетените мъниста от полускъпоценни камъни всеки със своята сила и помощ може да подобри живота ви и да преоткриете света. Независимо от това че се смятат само за бижута гривните шамбала са повече от това. Криещи в своята тайнственост сила и мир не напразно е носена от будистите. Казват че това е най-подходящата гривна за медитация съчетана с подходящите камъни ще достигнете по-високо ниво в духовния свят.

Последно обновление от Милена Георгиева :