Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ“ означава настоящите общи условия. С кликването върху който и да е линк, бутон, картинка намиращи се на сайта, ползвателят изрично и безусловно се съгалсява с настоящите общи условия за ползването на сайта и онлайн магазина.

1.Авторски права.Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право. Нерегламентираното им използване представлява закононарушение и търпи наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство.

2.Онлайн магазин Mia Jewelry, с интернет адрес bijuta-online.net, изисква потвърждение по телефон за направените поръчки от своите потребители. В случай, че не бъде осъществен контакт, поръчката се анулира автоматично (без знанието на клиента).

3.Съгласно ЗЗП и правилата за електронна търговия, Вие имате право да върнете поръчаните бижута в срок от 7 РАБОТНИ ДНИ от получаването им, в случай, че са спазени следните условия:

– Запазен добър търговски вид (стоката не е повредена:надраскана,счупена и т.н.).
– Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
– Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
– Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки. При връщане на стока при използвана отстъпка от таксата за доставка, Вие дължите същата и тя ще бъде калкулирана при възстановяването на заплатената от Вас сума.

4. Начинът за плащане на покупките от Mia Jewelry е само и единствено в брой при доставка/наложен платеж/,като всички цени са крайни, в български лева, без включена такса за доставка, която се начислява отделно /ако има такава/ при завършване на поръчката. Всички доставки в границите на България се доставят чрез Еконт Експрес ООД, Спиди АД, Лео Експрес ЕООД. Разписката за приет Паричен Превод, която издава куриера замества касовата бележка и може да удостовери направената покупка, съгласно Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“

5.Лични данни

Mia Jewelry полага дължимата грижа за защита на личните данни на своите потребители, станали известни при попълване на електронната форма за извършване на заявление за покупка. Mia Jewelry се задължава да не разкрива никакви лични данни за потребителя на трети лица – държавни органи, търговски дружества, физически лица и други. Освен в случаите когато:

-е получил изричното писмено съгласие на Клиент.
-информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са опълномощени да изискват и събират такава информация.

6.Съгласие с правилата и условията за ползване на сайта

Mia Jewelry си запазва правото да извършва промени в настоящите Общи условия, по всяко време, отговорността е на потребителя да проверява тези общи условия във всеки един момент преди да използва сайта. Посещавайки интернет страниците на Mia Jewelry, ние приемаме, че сте съгласни с нашите общи условия за ползване на сайта. Ако не сте съгласни с тях, моля не използвайте този сайт . Ние сме създали тези правила и ръководни принципи единствено с цел да Ви защитаваме и да Ви осигурим безопасни и приятни минути, посещавайки този сайт. С настоящото Вие се съгласявате,че всички последващи покупки се регулират от общите условия, приложими до публикуването на изменените общи условия, а след това в съoтветствие с тези изменени общи условия. В зависимост от изпълнението на тези общи условия и всякакви техни модификации, jewels.bg предоставя на Вас-крайния потребител.

7. Условия за копиране на информация

Цялата информация, публикувана в bijuta-online.net е собственост на Mia Jewelry , снимки и описания на артикули. Даваме право на собственици на други сайтове и потребители да публикуват връзки към онлайн магазин Mia Jewelry
Забранява се копирането на текстове и поставянето им в други уеб сайтове и онлайн магазини, без писмено съгласие, освен ако не е цитиран източника, като се постави следния текст: „Източник: Mia Jewelry“

8. Салваторна клауза

В случай, че части или цели разпоредби на настоящите Общи условия бъдат признати за противоречащи на императивни норми, за нищожни или по каквато и било причина неприложими, то тази разпоредба ще бъде считана за самостоятелна спрямо останалите разпоредби и няма да засегне действието и приложимостта, на която и да било от останалите разпоредби.