Бижутата са цяла наука!

Невероятно е как малко полускъпоценни камъни могат да допълнят вашата визия и същевременно да ви предпазят и съхранят. Много полускъпоценни камъни ни помагат както физически така и душевно. Цялата истина е в енергията на камъните която излъчват или поемат. Някога тези полускъпоценни камъни са били използвани за лечение на болни хора и за магии. Ето това ни доказва че те притежават сила но ние трябва да я съхраним и да повярваме в камъните. Днес бижутата стават все по -разнообразни ,въпреки това малцина знаят как да съчетаят камъните за да извлекат най-доброто от тях. Незаменими са и цветовете и как природата е направела най-доброто изкуство да създаде перфектните форми и украси.

Изработването на бижута не е лесна работа. Трябва да вложиш любов,класа и много изкуство в направата им. Съчетание на елементи цветове и камъни. Създаваш изкуство което трябва да вдъхновява хората и да радва душата но най вече да даряваш любов чрез тях. Винаги към една обикновена блуза можете да добавите красиво колие и да стане прекрасен тоалет.Важното е да сте различни и да се откроявате със свои стил. Комбинацията от цветове ви дава възможност да експериментирате и да комбинирате най-добрите гами от цветове.

Има едно много лесно правило ако смятате че сте прекалили с бижутата по себе си. Застанете с гръб към огледалото,обърнете се рязко към него и първото което се набива на очи значи е излишно.

Последно обновление от Милена Георгиева :