Общи условия

Условия за ползване

  

1.Предмет на Общите условия

Настоящият документ съдържа Общите условия, съгласно които предоставя услуги и продукти на потребителите си чрез интернет магазина bijuta-online.net. Ползвателят изрично и безусловно се съгласява с настоящите общи условия за ползването на сайта и онлайн магазина.

 

2.Регистрация

Регистрацията е задължителна за пазаруване чрез онлайн магазина. Ползвателят е длъжен да попълни регистрационна форма, в която посочва коректни данни,протоколи за доставка, както и валиден адрес на постоянно установяване, телефонен номер и e-mail адрес.

 

3.Съгласие

С отбелязване в поле „Съгласен съм с Общите условия” клиентът извършва електронно изявление, с което декларира, че е запознат с настоящите Общи условия и ги приема.

 

4.Условия за поръчка на стоки

 

Поръчка

Доставката на стоки от  чрез онлайн магазина www.bijuta-online.net става след потвърдена регистрация на клиента и направена поръчка за доставка на стока. В поръчката клиентът посочва начин на плащане и телефонен номер за връзка.

 

Потвърждение и изпълнение на поръчки

Операторът на онлайн магазина bijuta-online.net задължително потвърждава по телефона всяка поръчка, направена от Клиента. Mia Jewelry си запазва правото да не изпълни поръчка, направена през интернет магазина онлайн магазина www.bijuta-online.net, ако попълнените данни на клиента не са валидни, или ако няма наличност от поръчаната стока. Операторът на онлайн магазина bijuta-online.net е задължен да уведомява клиента за това на предоставения телефон за връзка или e-mail.

 

Потвърждението на поръчката става в рамките на работния ден, ако поръчката е направена преди 17:00 часа, и на следващия работен ден, ако е направена след 17:00 часа. В случай, че поръчката е направена в неработен ден, потвърждението става на следващия работен ден.

 

Клиентът заплаща стойността на поръчката по цените, посочени в поръчката. В случай, че продуктът не може да бъде доставен, операторът може да предложи алтернативен продукт със сходни характеристики и цена, който клиентът има право да приеме или да откаже.

 

5.Срок и цена на доставка

Срокът за доставяне на стоки, поръчани през интернет магазина онлайн магазина bijuta-online.net е два работни дни. Цената на доставка в рамките на Република България зависи от актуалните ценоразписи на куриерските фирми за избраната услуга и безплатна доставка на стойност над 99 лв. с ДДС.

 

В случай на забавяне на доставката, независимо от причините, операторът на онлайн магазина bijuta-online.net е длъжен да уведоми клиента за това и да посочи нова дата на доставка.

 

6.Условия и начини на плащане

 

Наложен платеж

 

7.Доставка на стока

До офис на Еконт и Speedy или до посочен от вас адрес.
Доставката се извършва чрез куриерска фирма Еконт и Speedy, само след потвърждение на клиента по телефона.
След направена поръчка служител на магазин Мia jewelry ще се свърже с вас за потвърждение и да ви информира за срока на доставката.
При получаване на пратката клиента има право на преглед или тест, ако изделието не отговаря на изискванията му може да го върне за негова сметка обратно.
Изделието се изтработва и изпраща до 7 дни от деня на потвърдената поръчка. Около празници са възможни закъснения.
Поръчки направени след 15.00 ч се обработват на следващия работен ден, ако той е събота изпращането става в понеделник.

Доставки не се извършват в неделя и официалните празници.

8.Връщане на стока

Клиентът има право да върне закупена от него стока от интернет магазина онлайн магазина bijuta-online.net в срок от четиринайсет  работни дни от доставката. Стоката трябва да е в пълна окомплектовка, в оригиналната си опаковка, документация и в добър търговски вид. В този случай клиентът има право да получи обратно заплатената от него сума, в 30 дневен срок от получаването на стоката по банкова сметка, посочена от него.

В случай на връщане на стока и рекламация от страна на клиента, той е длъжен да се обади на телефоните за контакти  на Mia Jewelry .

Операторът посочва адреса, на който клиента да върне стоката. Връщането може да се осъществи само в работни дни между 10:00-18:00 ч. Разходите за доставка на върнатата стока са за сметка на клиента.

 

Със зареждане наwww.bijuta-online.net  всеки един потребител приема и има задължение да спазва настоящите Общи условия за цялото време на ползване на страницата, от първоначалното зареждане до напускането на www.bijuta-online.net/

 

Посещението и разглеждането на www.bijuta-online.net, не изисква регистрация от потребителите. За ползване на определени услуги, предлагани на www.bijuta-online.net, може да се изисква регистрация. www.bijuta-online.net автоматично информира потребителите в какви случаи се изисква регистрация за ползване на услуги, предлагани на www.bijuta-online.net.

 

Със зареждане на www.bijuta-online.net, потребителят се съгласява, че Mia Jewelry може да съхранява и обработва в лог-файловете на сървъра на www.bijuta-online.net данни за посещението му на сайта (IP адрес, cookies и т.н.), за да идентифицира потребителя и да удостовери началото на ползване на www.bijuta-online.net, съответно съгласието на потребителя с настоящите общи условия.

 

За да използва услугите на www.bijuta-online.net които изискват регистрация, потребителят е длъжен предварително да се регистрира, като попълни съответната електронна форма за регистрация, достъпна в реално време (on-line) в Интернет на страницата на www.bijuta-online.net,. При попълване заявлението за регистрация в www.bijuta-online.net, потребителят се задължава да предостави данни относно самоличността или другите изискуеми от електронната форма на www.bijuta-online.net данни.

 

Mia Jewelry събира и обработва лични данни при спазване на изискванията на Закона за защита на личните данни.